lauantai 1. kesäkuuta 2019

Helatorstai Raision alppiruusupuistolla.

Turkkari hehkutti miten Raision alppiruusupuistossa kukat on nyt kauneimmillaan ja se kestää parisen viikkoa, että sinne kannattaa ryykästä nyt vielä kun ne kräkit kukkii.

Sovittiin sitten Josen, Jannen ja Jannen kanssa et mennää ihailemaan ja kuvailemaan nyt kerran vielä on mahdollisuus.

En oikeesti odottanut et siel ois ollu niin paljon porukkaa mitä siel olikaan. Sillai kumminki ettei kenenkään lärvi osunu kuvaan kun otti kuvii niist kukkasist. Toisaalta se paikka on kai parin hehtaarin kokonen et kyl siel lääniä riittää.

Oli kyl ihan helvetin kaunis päivä ja siel räpsittiin myös ylioppilaskuvia. Tosi hyvä idea, koska se puisto on ihan törkeen upee paikka.

Jose osas kertoa et sinne saa ostaa itelleen sellasen alppiruusun mikä sit istutetaan sinne puistoon. Asiasta sen enempää en tiiä, enkä oo selvää ottanu. Mut menkää ihmeessä vielä kattomaan paikka jos täälläpäin liikutte. Se löytyy siitä Raision lukion vierestä, keskustan ST1 kohdilta löytyy kyltit.














Förlåt et mulla on vielä vähän hakusessa tää kuvien muokkaaminen. En oo kovin paljoa käyttänyt kuvanmuokkausohjelmia. Onneks Jannella on hyvä kamerapuhelin ja hän on näistä suurimman osan ottanut. Jannen löydät instagramista nimimerkillä janne_raisanen77

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositeltuja postauksia: